Сташи треньорът на Рома Жозе Моуриньо е насочил мислите си към жизненоважния

...
Сташи треньорът на Рома Жозе Моуриньо е насочил мислите си към жизненоважния
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Готови сме за Лудогорец

Сташи треньорът на Рома Жозе Моуриньо е насочил мислите си към жизненоважния дуел с Лудогорец в Рим. Сблъсъкът ще определи тим ще продължи в идната фаза в турнриа Лига Европа. Рома победи с 2:1 ХИК като посетител, а Лудогорец надигра, само че загуби с 0:1 от Бетис вкъщи.

Испанският отбор сигурно печели група С, защото е едноличен водач с 13 точки, а българският и италианският са с по 7 пункта и ще се изправят един против различен в пряк мач за второто място.

" Доволен съм. Преди мача с ХИК знаехме резултата на Лудогорец и че победа ще ни остави вратата отворена. Но има и горделивост, постоянно искаш да печелиш, изключително откакто си изгубил последния мач в Серия А. Играхме добре в дълги интервали от мача. Казах и преди - би трябвало да оцелеем в този шампионат, а това означаваше да стигнем живи до последния мач. Готови сме за Лудогорец вкъщи и ни би трябвало тази победа.

Събраха се доста мачове, отмалялост, бяхме напрегнат поради обстановката в групата и загубата от Лудогорец, както и несправедливата загуба от Бетис. Чувствахме морално обвързване да се представим добре за хората от Рим, които пътуваха с нас до Финландия, които икономисват всяко евро, с цел да са дружно с Рома. Трябваше да се отплатим за това ", разяснява той след мача.
 Лудогорец - Бетис 0:1 в мач от Лига Европа
Силно първо полувреме не оказа помощ на Лудогорец за освен това против любимеца Бетис

Севилци надхитриха " орлите " с 1:0 в Разград, Набил Фекир реши мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР